Tuesday, September 21, 2021

Porto - dag 19 - deel 2

Naar een uurtje waren we weer terug in Porto, het begin en eindpunt van deze reis. Nog 5 daagjes te gaan. Arny heeft weer eens een leuk penthousje gevonden. Circa 48 vierkante meter met een leuk buiten terrasje aan de straatkant op de bovenste verdrieping van het pand en een gedeelde tuin met heus zwembad! Bovendien parkeren in de eigen parking. Om de hoek een wijnwinkel, op de andere hoek een supermarkt, een Mexicaan in de straat (waar we heerlijk hebben gegeten) en zowat midden in het centrum. Prachtige uitvalsbasis in een drukke stad maar dan wel lekker rustig met tuin en ook nog een leuke kroeg in de straat met een fantastische biertuin. Vervolgens de meeste zienswaardigheden op enkele tientalle minuten afstand lope. Kortom een kompleet andere feel dan ons eerste logeeradresje aan het begin van de trip, dit is nog meer confortabel (als was het eerste adres echt niet verkeerd), meer ruimte, een buitenterras naast onze huiskamer, een aparte slaapkamer en ook nog eens een grote tuin met zwembad! Kost niets meer dan een hotelkamer, maar je moet er wel naar zoeken! Plus hotelkamers zijn veel kleiner en kosten vaak meer! De dames aan de receptie waren bovendien super aardig en gaven ons alweer wat leuke tips voor de komende dagen!

Maar wel veel te doen de komende dagen en de weerberichten zijn ook nog eens fantastisch! Rond de 26 graden! En alweer enkele platenzaken gevonden! Eentje had zelfs vandaag 70% korting omdat ie 7 jaar bestond.... hebben wij weer.... al veel te veel muziek die we in de koffers moeten stoppen!





Oeps, weer teveel muziek gekocht, we zijn toch niet in Amerika?!?!?!


Leukste en mooste kruidenierszaakje van Porto, maar ook helaas het druktste....



Biertuintje om de hoek, heerlijk genieten van lokaal gebrouwen biertjes en de laatste zonnenstraaltjes, gaan we de komende dagen nog heel vaak komen vrees ik!


Het Mexicaanse restaurantje om de hoek, Guaca of zo iets, ontzettende leuke inrichting, al zullen ze wel spijt hebben van de Coronabier kroonluchter met corona flesjes midden in de zaak.



Yezzzz Tacoooozzzzzzzz!!


No comments:

Post a Comment