Saturday, September 11, 2021

San Sebastian - dag 11

 Vandaag de Parte Vieja, oftewel oude stadsdeel verkent. Gelegen aan de andere zijde van de rivier, op een mooi schiereiland. Uiteraard weer de nodige platenzaakjes bezocht, waarvan er eentje echt boven alles uitstak. De eigenaar was een oude punker, leeftijd van Arny, die zelfs Pandemonium (legendarische hardcore band uit Venlo) kende. Toen hij hoorde dat Arny nog in een band met de oude drummer van Pandemonium gezeten had, nodigde hij ons zelfs uit om de volgende keer bij hem thuis te komen logeren! Hij had enkele prachtige tips voor locale bands en toen we ze 'thuis' in ons apartementje luisterden bleken het echte juweeltjes!

Na al het muziek geweld op zoek naar een leuk kroegetje, die we al snel in een uithoek vonden. Heerlijke stout met 12% alcohol, die er in de hete zon natuurlijk snel in knalde!

Daarom maar op zoek naar een lekker restaurantje, de keuze viel dit keer op een Peruviaans eettentje! Heerlijk gegeten! Echt bijzonder!

Moe en voldaan en nog steeds lichtelijk aangeschoten terug naar huis en naar bed...







De Plaza de Constition, het centrale plein in San Sebastian. Vroeger diende het als een arena voor stierengevechten. Je ziet dan ook op elk balkonnetje een nummerbordje. Deze balkonnetjes werder door de bewoners verhuurd als loge bij de spektakels.








No comments:

Post a Comment