Wednesday, September 1, 2021

Porto - dag 2

Vandaag de brug over gelopen en het historisch centrum van Porto verkend. Natuurlijk veel platenzaken bezocht en heel veel obscure portogese surf, punk en garagerock gekocht. Hieronder een mooi voorbeeld van een van de juweeltjes! Alleen al de cd-hoes is geweldig en de muziek klinkt behoorlijk exotisch! 


Vervolgens heerlijk geluncht bij een mexicaans restaurantje en wat gedronken bij Cafe Majestic, de meest bekende bar in Porto. JK Rowling schijnt hier de eerste Harry Potter boeken geschreven te hebben. Het zag er dan ook behoorlijk sjiek uit, mooie Jugendstil inrichting. 
Maar gedurende de middag hebben we nog diverse andere etablisementen van binnen, maar vooral van buiten gezien. Het was nm heerlijk terras weer met zo'n 27 graden. 

Kortom Porto bevalt ons wel. En ze hebben ook nog eens super lekker bier hier, vooral de Super Bock Stout drinkt lekker weg! Zo lekker zelfs dat we nog niet een portje gedronken hebben!

Vanacht nog wel een fikse onweerstorm gehad, zo erg zelfs dat ons deel van Porto zonder stroom zat. Maar vanmorgen scheen het zonnetje al weer lekker!












No comments:

Post a Comment